×
Ürünler Sepete Eklendi
499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz 499 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz
N&D

ND White Coat Levrek ve Spirulina Beyaz Tüylü Mini Irk Tahılsız Köpek Maması 2 Kg

1.650,00 TL
Havale : 1.567,50 TL (%5 havale indirimi)

499₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %5 İndirim

N&D White Levrek Rezene ve Spirulina Küçük Irk Beyaz Yetişkin Köpek Maması

N&D White Levrek, Rezene ve Spirulina Küçük Irk Beyaz Yetişkin Köpek Maması, küçük ırk beyaz tüylü yetişkin köpekler için özel olarak formüle edilmiş bir mamadır. İçeriğindeki doğal bileşenler, köpeğinizin sağlığını desteklemek ve ona lezzetli bir beslenme deneyimi sunmak için özenle seçilmiştir. Bu mama, köpeğinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesine yardımcı olmak için mükemmel bir seçenektir.

Özellikler ve Teknik Detaylar:

  • Ana Protein Kaynağı: Levrek eti, bu mamadaki ana protein kaynağıdır. Yüksek kaliteli levrek eti, köpeğinizin kaslarını güçlendirmeye ve enerji sağlamaya yardımcı olur.
  • Bitkisel İçerikler: Rezene ve spirulina gibi bitkisel içerikler, köpeğinizin sindirim sağlığını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut fonksiyonlarını dengelemeye yardımcı olur.
  • Tahılsız Formül: Tahılsız bir formülle üretilmiştir, bu nedenle tahıl alerjisi veya hassasiyeti olan köpekler için uygundur.
  • Küçük Irkler İçin Tasarlandı: Küçük ırk beyaz yetişkin köpekler için özel olarak tasarlanmıştır. Küçük tüy yapısı olan beyaz ırk köpekler için özel bakım sunar.
  • Katkı Maddesi İçermez: Sentetik renklendiriciler, koruyucular veya yapay katkı maddeleri içermez.

Anahtar Avantajlar:

  • Sağlıklı Tüyler: Beyaz tüy yapısına sahip küçük ırk köpeklerin tüy sağlığını destekler ve parlaklık kazandırır.
  • Dengeli Beslenme: Dengeli bir beslenme sağlar ve köpeğinizin enerji seviyelerini korur.
  • Bağışıklık Sistemi Desteği: İçeriğindeki doğal bileşenler, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
  • Küçük Irklar İçin Uygun: Küçük ırk köpeklerin özel beslenme ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır.

Analitik Bileşenler:

  • Ham Protein: %28
  • Ham Yağ: %15
  • Ham Lif: %2,3
  • Ham Kül: %7,1
  • Omega-6 Yağ Asitleri: %2,6
  • Omega-3 Yağ Asitleri: %0,9

İçerik:

Levrek eti, dehidrate levrek eti, bezelye, bezelye protein konsantresi, somon yağı, bezelye nişastası, rezeneler, bezelye lifi, kurutulmuş bütün yumurta, bezelye ve spirulina karışımı, bezelye yağı, bezelye proteini hidrolizatı, maya özü, potasyum klorür, sodyum klorür, fruktooligosakkaritler, mannanoligosakkaritler, rezeneler özü (0,5%), zeytinyağı, tuz, yaban mersini özü, zerdeçal kökü (0,2%), limon kabuğu özü, tatlı portakal kabuğu özü, zerdeçal özü, vitaminler, mineraller, sağlığa yararlı bitkiler.

Stok Kodu ERP-ND1012
Barkod 8010276041012
EAN 8010276041012
KDV %20
Kategoriler Yetişkin Köpek
Markalar N&D
Etiketler ND White Coat Levrek ve Spirulina Beyaz Tüylü Mini Irk Tahılsız Köpek Maması 2 Kg
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap